torstai 26. joulukuuta 2013

Joulu meni

Heipä hei!

Joulut vietetty janyt on jouluruokien jämistä tehty pizza odottamassa et pääsee uuniin. Maustekakku on uunissa. Jos se onnistuu, niin pääsee pakkasen kautta miehen mummin 80-vuotispäiville. Eilen tein valmiiks myös kasvissosekeiton porkkanoista ja lantusta. Tosiaan ennen loppiaista lähtetään kaakonkulmalle niitä mummin 80. synttäreitä viettämään. Sitä ennen yritän kohottaa kuntoa, vähän tiputtaa painoa liikkumalla ja tallilla käymällä. Harrastan ratsastusta ja heppailua, aina kun ehdin. Omaa tai vuokraheppaa mulla ei ole. Omaa ei oo koskaan ollukaan, vuokraheppoja monia ja tälläkin hetkellä etsin vuokraheppaa, jolla sais myös valmentautua ja hypätä. Hyppääminen on tosi jännää, mut silti mä saan siit hirveesti. Joka kerta ku hyppelen, vähän niinkuin ylitän itseni.
Tänä vuonna onnistuin skippaamaan kokonaan varsinaiset jouluostokset. Ostin joululahjoja pitkin vuotta, alesta, toreilta, ns. ystävämyynneistä, ym.
Taidan skipata myös alennusmyyntiryysiksen tänä vuonna. Ainakaan pidemmälle en lähde, sillä olen hyödyntänyt nettialet tehokkaasti jo ennen tapaninpäivää;)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/keng%C3%A4t/arkikeng%C3%A4t/kling-734/suade-platform-wood-734113-76/

Noi on ehkä suosikkini yhdessä pitkähihaisen leopardikuvioisen trikoomekon kanssa.

http://www.monki.com/Shop/Sale_Dresses#dialog-1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti