lauantai 11. tammikuuta 2014

Uusia tuulia

Tiistaina aloitin uudessa työpaikassa. Vähän jännää. Eniten jännittää avaus- ja sulkuvuorot, että muistaako varmasti tehdä kaikki, mitä pitää, ja osaako? Niistä lisää myöhemmin. Hektistä on. Teen parhaani.

Torstaina menin ekaa kertaa sellasella aika pienellä, laiskaa esittävällä ruunan rupsulla. Se oli tosi kiva, eikä ollu mulla kovin laiska. Tosin se ei oo ilkee, menee vaan siitä, mistä aita on matalin. Ja mähän osaan olla napakka, joten se teki kiltisti, mitä pyysin. Meni aika kivasti, taipu, asettu ja sain peräänantoon. Laukannostot oli vähän haastavampia, koska ne piti tehdä ravissa, niin et hevonen lähti "takajalat alla" laukkaan. Mut nekin rupes sujumaan ku ite keskityin vähän enemmän. Eikä ravissa istuminenkaan lopputunnista ollu kauheen vaikeeta. Ens torstaina toivottavasti uudestaan!

Tänään olin kahden tunnin maastossa issikalla, issikkatallilla. Muut asiakkaat valitettavasti jätti tulematta, joten mä menin kahden hoitajatytön ja vetäjän kanssa. Mut ei se haitannu yhtään, mulla kävi tuuri. Heppa oli virkee, vaikka se oli menny jo yhden 2h kevyehkön maaston. Mun taitoihin ilmeisesti luotettiin (hevostelua takana lähemmäs 20v.). Hiekkakuopilla oli ristikkoeste, jonka sain pari kertaa hypätä ja yks laukkapätkä otettiin ihan kisaa, eli mentiin niin lujaa, ku päästiin. Mä tosin hävisin:) Silmät vaan vuos vettä ku pikkanen viima kävi. Tallilla on vielä ens kuussa tarjous 2h maastoista, 45e/kerta. Ajattelin mennä ens kuussakin. Koska en tänä vuonna halunnu lippuja Apassionataan ja Apassionata-viikonloppuna luulis olevan maastoreissuilla paremmin tilaa, niin sillon ehkä uusiks.

Nyt vähän kutkuttais hyödyntää vähän jumppatarjouksia. Tutustumistarjouksia ryhmätunneille 3krt/10e tai pilatesta ratsastajille 10krt/80h.. Mies jo anto luvan, eli on kotimiehenä, jos meen, mut täytyy pohtia vielä.. Huhti-toukokuussa aion mennä kahdeksan iltaa kestävälle "kreikkaa matkailijalle"-kurssille, vähän kertaamaan sanastoa ym.

Illalla syötiin blinejä anoppilassa ja katottiin Putousta. Kohta neljä vuotias poikani nappas heti yhden hokeman.. Melko teatraalinen lapsi muutenkin. Mielikuvitus suorastaan lentää ja poika seuraa ympäristöään välillä liiankin tarkasti.. Tulee noloja tilanteita, kun se möläyttelee, mitä sylki suuhun tuo. Välillä se elää jossain fantasiamaailmassa, välillä on joulupukki, välillä päiväkotisetä, koira, leipä..


http://www.mintzu.net
http://www.niittykulmanratsutila.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti